Ons team

Hans

Eigenaar ID Interieur

De liefde voor hout is bij eigenaar Hans Huiskamp met de paplepel ingegoten. Op de meubelmakerij van zijn vader leerde hij als jongen al het vak. Hans is verantwoordelijk voor de in- en verkoop, de offertes en deelt zijn jarenlange ervaring als advies met klanten. Indien gewenst komt Hans bij de klant thuis voor advies en het eventueel inmeten van een meubelstuk. Hans houdt zich daarnaast bezig met interieurontwerp en verzorgt in de werkplaats het zaag, frees- en schaafwerk.

Marijke

Verkoop/Administratie

Sales manager Marijke Reitsma is onze spin in het web. Zij onderhoudt het contact met klanten en beantwoordt inkomende mail en telefoon. Marijke adviseert u graag over de mogelijkheden van onze kwalitatief hoogstaande meubels op maat.

Ferry

Montage

Ferry Bogaard bewerkt vervolgens op de montage-afdeling het hout tot kwalitatief hoogstaande meubels. Hij is ook verantwoordelijk voor het inbouwen van laden, deuren en eventuele verlichting. Ferry houdt zich tevens bezig met de eindmontage van de meubels die met lak of olie zijn behandeld.

Jelle

Afwerking

Jelle Kievit verzorgt het schuurwerk en monteert de meubels. Ook brengt hij alle meubels op de juiste kleur. Daarnaast is Jelle verantwoordelijk voor het plakken van het plaatmateriaal HPL, dat in vele designs en kleuren verkrijgbaar is.