Op zoek naar persoonlijke en unieke meubels? Laat dan meubels door ID Interieur op maat maken! Hierbij bent u vrij om zelf het materiaal, de kleur en vorm te kiezen. Daarnaast kunnen we het meubel maken naar uw gewenst formaat, die precies aansluit bij uw woonruimte. Dit kan elk soort meubel zijn, denk bijvoorbeeld aan meubels zoals kasten, tafels, dressoirs, buitenmeubels en keukens.

Meubels voor opbergruimte

Voor kasten en dressoirs zijn er diverse mogelijkheden aan uiterlijk en afmetingen. Heeft u een schuine muur of wellicht een verwarming die in de weg hangt? Dit op de plek waar u juist een meubel zou willen plaatsen? Wij kunnen bij het maken van een meubel hier rekening mee houden. Een groot voordeel aan meubels op maat, is dat een kast ingericht kan worden naar uw gewenste indeling. Zo kunt u een kast voor servies, kleding of boeken inrichten. Wilt u daarnaast ook nog lades, deurtjes of juist een openkast? Dan passen we de meubels hierop aan. Zo kunnen we de kast specifiek inrichten naar uw wens.

Een meubel op maat is ideaal voor meer opbergruimte. Woont u in een kleinere ruimte, dan kunnen we gepaste oplossingen bedenken. We hebben veel ideeën om ongebruikte plekken in huis te benutten, bijvoorbeeld door hoge kasten en meubels met meerdere functies te maken.

Diverse meubels

Naast kasten en dressoirs maken we nog veel meer meubels. We kunnen alle gewenste meubels maken, denk hierbij bijvoorbeeld aan tafels, buitenmeubels en keukens. Vind u het lastig om te bepalen naar wat voor meubels u zoekt? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze interieur-specialisten helpen u graag.

Terug naar alle nieuwsberichten