Op zoek naar een mooie loungeset waar u gezellig samen met vrienden in de tuin op kan genieten? Of juist samen met familie aan een grote tuintafel genieten van een barbecue? Welke tuinmeubels zorgen ervoor dat uw tuin past bij uw wensen? Wanneer u opzoek bent naar gepaste tuinmeubels, kunt u er ook voor kiezen om tuinmeubels op maat te laten maken. Hierdoor heeft u altijd meubels die aansluiten bij uw wensen voor op een balkon, dakterras of tuin.

Als de standaard meubels niet passen bij uw wensen is het een uitkomst om meubels op maat te laten maken. ID Interieur kan samen met u een ontwerp maken en deze meubels vervolgens maken en leveren. Dit houdt in dat wij meubels maken op basis van uw wensen zoals de kleur, materialen en afmetingen. Bijvoorbeeld voor een set tuinstoelen, samen met ID interieur kunt u een ontwerp maken op basis van uw gewenste afmetingen. Vervolgens kunnen we de hoogte van een tafel hierop laten aansluiten en het blad maken naar het verwachte gebruikspatroon.

Naast tafels en stoelen, kunnen we een loungebank ook volledig op maat maken. Het kan zo zijn dat u hele specifieke afmetingen wenst voor uw meubels omdat u deze dezelfde lengte wil geven dan het tuinhuisje of maar een beperkte ruimte heeft op uw balkon. Het ontwerpen, maken en leveren van tuinornamenten en accessoires kunnen wij ook verzorgen. Zo kunnen wij passende oplossingen bieden waarbij alle meubels en accessoires volledig op elkaar aansluiten.

Doordat wij alle meubels op maat maken is er veel mogelijk. Op onze pagina over buitenmeubels hebben we een aantal voorbeelden staan welke meubels wij onder andere al gemaakt hebben. Voor meer mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Terug naar alle nieuwsberichten