Heeft u altijd al een lege plek aan de wand die u beter wilt benutten maar kunt u maar geen passende kast vinden die voldoet aan uw wensen? Laat dan een kast op maat maken door ID Interieur! Wij zijn al 17 jaar het adres voor complete interieurs, interieurideeën en houten meubels op maat.

De voordelen van een op maat gemaakte kast

Het maakt niet uit of de kast geplaatst moet worden in een kleine ruimte, een ruimte met een verwarming die in de weg hangt of een ruimte met een schuine muur. Met een op maat gemaakte kast kunt u vrijwel iedere ruimte optimaal benutten. Eén van onze specialisten kijkt samen met u naar de mogelijkheden. Tijdens dit gesprek kunt u al uw wensen uitten om tot de op maat gemaakte kast van uw dromen te komen.

Hierbij bent u vrij om zelf de keuze voor het materiaal, de kleur en de vorm te maken. Wilt u een kast van donker eikenhout of teak dan kunnen wij dat voor u maken. Ook kunt u de indeling van uw kast geheel zelf bepalen. Wilt u uw op maat gemaakte kast gebruiken als een boekenkast, een kledingkast, een kast voor servies of voor andere doeleinden dan richten wij de kast zodanig in. Wilt u daarnaast ook nog lades, deurtjes of juist een open kast? Wij zorgen dat u de op maat gemaakte kast krijgt die past bij uw wensen.

Diverse op maat gemaakte meubels

Naast op maat gemaakte kasten maakt ID Interieur nog veel meer meubels. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een tv-meubel, tafel, salontafel, keuken of buitenmeubel op maat? Door onze jarenlange ervaring en specialisatie als interieurspecialist zijn wij in staat om vrijwel iedere soort meubel te maken.

Alvast wat inspiratie opdoen?

Wilt u alvast wat inspiratie opdoen of bent u benieuwd naar wat voor meubelstukken wij al gemaakt hebben? Op onze producten pagina kunt u een ruim aanbod vinden van onze op maat gemaakte meubels.

Hulp nodig met het vinden van uw ideale meubelstuk?

Vind u het lastig om te bepalen naar wat voor meubels u zoekt? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze interieurspecialisten helpen u graag via onze contactpagina

Terug naar alle nieuwsberichten