Interieur Leeuwarden

Voor een compleet interieur bent u aan het goede adres bij ID Interieur in Leeuwarden. Opzoek naar een gehele stijl met bijpassende meubels zoals dressoirs, tafels of kasten? Wij maken het mogelijk. Bij ID Interieur worden alle meubels op maat gemaakt wat zorgt voor een tal aan mogelijkheden, altijd het gewenste formaat en grote keuze aan materiaal.

Meubels voor uw interieur

Uw interieur uitzoeken is een lastige opgave. Het interieur zorgt voor de woonstijl van uw woning en moet bij u passen. Kiest u voor klassiek, landelijk of juist industrieel? De keuze is enorm. Daarom helpen onze interieur-specialisten u graag met uitzoeken van de gewenste meubels. Tenslotte zorgt u voor het perfecte interieur door de juiste meubels uit te zoeken.

Interieur voor alle ruimtes

Net een nieuwe woning of toe aan vernieuwing in het interieur? Wij kunnen helpen met het verzorgen van alle meubels die passen bij het gewenste interieur. Wij ontwerpen meubels voor iedere ruimte in huis waardoor in de gehele woning een zelfde stijl terug te vinden is. Zo maken we onder andere prachtige meubels voor in de badkamer, de perfecte dressoir voor uw woonkamer of verzorgen we alle kastjes voor uw keuken.

Voordelen meubels van ID Interieur

Uw interieur aanschaffen bij ID Interieur heeft vele voordelen zoals onder andere:

  • Grote keuze uit materiaal
  • Meubels op maat
  • Interieuradvies van experts
  • Keuze uit elk gewenste stijl
  • Inclusief professionele montage
  • Elk formaat mogelijk

Over ID Interieur

ID Interieur heeft jarenlang ervaring met het maken van meubels voor het gehele interieur. Of u nou op zoek bent naar meubels voor in uw slaapkamer, naar een dressoir in de woonkamer of geschikte tuinmeubels er is van alles mogelijk. Bij ons maakt u zelf te keuze hoe de meubels eruit komen te zien en vervolgens ontwerpen en maken wij deze voor u op maat. In onze showroom staan allerlei meubels ter inspiratie voor uw interieur, van leuke dressoirs tot uitgebreide kasten. We geven u graag persoonlijk advies over uw interieur en welke meubels het beste hierbij passen.