Dressoir

Een dressoir is een combinatie van stijlvol organiseren, opbergen en sfeer creëren. De dressoir is een laag opbergmeubel tegen een wand aan. Doordat de kast laag is, kunt u gemakkelijk bovenop de dressoir accessoires plaatsen. Verder kunt u gebruik maken van de muur boven de dressoir voor een schilderij, tv of een spiegel. Hierdoor stopt u spullen die uw dagelijks gebruikt makkelijk weg en kunt al uw schatten uitstallen op de dressoir, een ideale combinatie! 

Mogelijkheden van dressoirs

Wij hebben dressoirs in een ruime keuze aan stijlen, vormen en maten. Daarnaast kunt u ook kiezen uit allerlei kleuren en soorten hout. Het kiezen van een dressoir is daarom niet gemakkelijk. Gelukkig helpen de experts van ID Interieur u graag met het maken van een keuze. De interieurexperts vertellen u wat de mogelijkheden zijn op gebied van dressoirs maar ook andere meubels. Om een goed beeld te kunnen vormen van de mogelijkheden, kunt u een kijkje nemen in onze showroom. Hier staan moderne en klassieke meubels, van een dressoir tot een gehele interieur-inrichting.

Dressoirs op maatwerk

Gaat u voor een opvallend design of juist voor een praktische dressoir? ID Interieur heeft al wat mogelijkheden opgesteld in de showroom. Zit er geen geschikt exemplaar voor u tussen? Wij maken graag een dressoir voor u op maat. Wij bieden oplossingen voor alle afmetingen en werken met ieder type hout. Hierbij ontwerpen wij u een perfecte dressoir voor al de spullen die u om uw heen wil hebben.

Voordelen van onze dressoirs

  • Maatwerk
  • Keuze uit ieder type hout
  • Hoogwaardig kwaliteit
  • Mogelijkheden in alle afmetingen
  • Advies van interieurexperts
  • Combinatie van opbergen en sfeer 

Over ID Interieur

Wij zijn al 17 jaar de plek voor complete interieurs, interieur ideeën en houten meubels op maat. Wij ontwerpen, maken en monteren uw dressoir op maat. Wij denken met u mee, u kunt uw inrichting aanpassen naar uw behoefte. Nadat u een ontwerp heeft gekozen maken wij u dressoir in onze eigen werkplaats. Hier is een houtzagerij waar het hout op maat gezaagd wordt. Doordat deze werkplaats naast de showroom bevind, zult u bij het bezoeken van ID Interieur een heerlijke geur van vers hout ruiken!